Spannende laatste thuiswedstrijden!!!

MW1 7706Tijdens de laatste thuiswedstrijden staan er nog een aantal spannend wedstrijden op het programma. Meisjes C is momenteel koploper van de poule, maar het kampioenschap is nog niet zeker. Zaterdag 16 april om 15.00u nemen ze het op tegen Vollan '65. Een belangrijke wedstrijd, dus kom deze meiden aanmoedigen op weg naar het kampioenschap!

MW1 7961 2Dames 2 staat op de 9e positie veilg voor klassenbehoud in de promotieklasse. Echter is dit nog niet zeker. Zaterdag nemen ze het om 19.00u op tegen Avance DS1. Avance en Volley Tilburg kunnen HaVoC DS2 nog in halen met 2 wedstrijden voor de boeg. De uitslag van komende zaterdag zal een grote rol spelen. Alle support is welkom voor deze belangrijke wedstrijd!

Kom aanstaande zaterdag dus naar sporthal De Stappert in Haps. Aansluitend vindt het afsluitingsfeest plaats met daarbij de huldiging van de HaVoC'er van het jaar!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

van_Gemert.pnglogo TTI.gifFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpgAbenreclame.jpgSportcafe de Stappert.JPGSutmuller FB.jpgBosrijschool.jpgDecoFences.jpgaalshof.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgVerlinden.jpgDn-Bekker-01.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgPosthoorn.jpgHops Kwartierke.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgAEC_Uden.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgBriljant_optiek.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgBertVerweijenFB.jpgnabuurs elektro.jpgautobedrijf Janssen.jpgTeeuwissen FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgVan Eeden.jpgMaassen FB.JPGJonkers .jpgGerardJanssen.JPGschakenraad.jpgBCP.jpgDekkers-Fransen.jpgLuc en Cecile FB.jpgKremers.jpgthijssen.jpgLogo-van-Neerven.pngWennekes.jpgJohn van de Pas.jpgvoormijndier_RGB.jpgIjs en Spijs FB.jpgArtsConstructies.jpgOOvB website.jpgLogo Weemen FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpglamuse.jpg

Agenda

3 december 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp