Meisjes B op NOJK

IMG 20170129 WA0011Op zondag 29 januari heeft HaVoC deelgenomen aan de tussenronde van het NOJK in Huizen (bij Almere). Eigenlijk zou het Meisjes B team op zaterdag 7 januari meedoen aan het NOJK toernooi in Middelbeers, maar vanwege het slechte weer kon het team toen niet op pad. Aangezien zij niet het enige team was dat had afgezegd, werd er door de NeVoBo een tussenronde georganiseerd.

Om 9.45u moest het team aantreden tegen AVV Keistad uit Amersfoort. Ons meisjes B-team moest haar draai nog vinden en kon niet genoeg tegenstand bieden: 15-25 en 18-25. 

Daarna moesten de meiden erg lang wachten op hun volgende wedstrijd, pas om 13.15u mochten ze weer volleyballen. Ditmaal tegen Volley Tilburg. Het was meteen duidelijk dat dit een grote vereniging is met een grotere vijver om speelsters uit te vissen. De tegenstander was duidelijk een maatje te groot: 10-25 en 12-25.

IMG 20170129 123848Na weer een uur mochten de meiden het opnemen tegen Gemini uit Elst (bij Nijmegen). De meiden streden in deze wedstrijd echt voor wat ze waard waren. Ze kwamen goed terug van een achterstand en wisten de eerste set in de wacht te slepen: 26-24. De tweede set lukte het in het begin goed om bij te blijven, maar helaas moesten ze tegen het einde toch de meerdere erkennen in Gemini: 17-25.

Daarna moesten ze meteen aan de bak tegen Zaanstad. Een team wat kwalititief gezien helemaal niet zoveel beter was dan ons B-team, maar in de wedstrijd tegen Gemini hadden de meiden al alles gegeven. Het lukte niet meer om dit in de wedstrijd tegen Zaanstad nog een keer klaar te spelen. Helaas waren ook de reservers van Zaanstad erg onsportief, wat er ook voor zorgde dat de meiden niet lekker in hun spel konden komen. Het werd uiteindelijk 11-25 en 17-25.

Maar de meiden hebben een goede prestatie geleverd en laten zien wat ze waard zijn. Bovenal hebben ze ontzettend veel plezier gehad en geleerd. De coach kreeg ook nog een compliment van een aantal scheidsrechters en supporters van tegenstanders: dat de meiden zoveel plezier hadden samen en zo leuk samen speelden. Daar mogen de meiden echt trots op zijn, want bij andere teams was dat lang niet altijd zo goed te zien.

Het NOJK meisjes B-team bestaat uit: Britt Derks, Anke van Driel, Veerle Geurts, Fleur Graat, Mila Nabuurs, Roos Peters, Lonneke Robben, Demi Schakenraad en Lieke Thijssen. Coach: Gertie Wientjens

Meer foto's zijn te vinden in het foto-album.

 

Social Media

Facebook button

Sponsoren

schakenraad.jpgLogo-van-Neerven.pngSportcafe de Stappert.JPGAbenreclame.jpgGerardJanssen.JPGAEC_Uden.JPGJonkers .jpgKremers.jpgBriljant_optiek.jpgBCP.jpgBosrijschool.jpgLaarakker FB.jpgMaassen FB.JPGVan Eeden.jpgvan_Gemert.pngaalshof.jpgnabuurs elektro.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgOOvB website.jpgVerlinden.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgautobedrijf Janssen.jpgPosthoorn.jpgFormacco-logo.jpglogo-weemen_nw.jpgLuc en Cecile FB.jpgthijssen.jpgSutmuller FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgIjs en Spijs FB.jpgArtsConstructies.jpglamuse.jpgDn-Bekker-01.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgJohn van de Pas.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBertVerweijenFB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgDecoFences.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgDekkers-Fransen.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp