havoc logo

Sponsordag 2017

sponsordag 2017Afgelopen zaterdag was het voor de bord- en teamsponsoren van de Hapse Volleybal Club HaVoC weer de jaarlijkse Sponsordag. Traditioneel staat deze dag weer voor een ''Kijkje in de keuken''. Dit jaar uitgenodigd door Nico van Eeden van Schadenet van Eeden in zijn nieuw bedrijfspand vol met de modernste machines en snufjes. Van de kleinste t/m grote schades en de bijbehorende technieken, stap voor stap werd de procedure uitgelegd en met behulp van demonstraties visueel gemaakt.

Naderhand hebben alle bord- en teamsponsoren het pad vervolgd richting Sportcafé de Stappert waar ze onder genot van een drankje en worstenbroodjes verzorgd door Bakkerij d'n Bekker alles konden laten bezinken. Tegen 17:00 uur begon de strijd van Dames 1, Dames 3, en Dames 5.

Met een ijzersterke start heeft D1 de eerste set binnengehaald. Helaas was dit niet bepalend voor de laatste 3 te verdelen sets. Dames 5 heeft de 1e set de overhand laten zien met een ijzersterk setstand van 25-09 voor de Hapse dames, het eindresultaat was 4 puntjes erbij na 3-1 winst.
Dames 3 heeft zoals verwacht wederom 5 punten verdiend en zijn geen stapje, maar een sprong dichterbij het kampioenschap van seizoen 2016/2017.

Na zo'n middag was er natuurlijk een hoop te bespreken en dat werd zeker gedaan.

Wederom kijkt de Sponsorcommissie van HaVoC weer op een geslaagde middag/avond waarbij we veel hebben kunnen leren, netwerken en ook vooral slap kunnen ouwehoeren.

Sponsoren bedankt!

Foto's zijn terug te vinden in het foto-album.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

aalshof.jpgSutmuller FB.jpgPosthoorn.jpgDekkers-Fransen.jpgthijssen.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgJonkers .jpgschakenraad.jpgVan Eeden.jpgDn-Bekker-01.jpgArtsConstructies.jpgLogo-van-Neerven.pngJohan-de-Bruijn-LR.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBCP.jpgGerardJanssen.JPGLuc en Cecile FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgJohn van de Pas.jpgAbenreclame.jpgvan_Gemert.pngNabuurs_auto.jpglogo-weemen_nw.jpgBertVerweijenFB.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgnabuurs elektro.jpgFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpgBriljant_optiek.jpgIjs en Spijs FB.jpgMaassen FB.JPGAEC_Uden.JPGDecoFences.jpgSportcafe de Stappert.JPGBosrijschool.jpglamuse.jpgKremers.jpgVerkerk-Verhuur.jpgOOvB website.jpgvoormijndier_RGB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgVerlinden.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp