Stroopwafelactie

Hierbij een noodoproep voor de stroopwafelactie op vrijdag 14 april.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een stroopwafelactie gehouden. De stroopwafelactie kan alleen succesvol verlopen als er genoeg verkopers en chauffeurs zijn. Op dit moment zijn er te weinig leden om de actie goed te laten verlopen.

Graag z.s.m. opgave bij de organisatie, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Stroopwafelcommissie
Lynn Martens
Carola Arts
Yvet Martens

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Klussenbedrijf Lamers.jpgTeeuwissen FB.jpgschakenraad.jpgVerlinden.jpgthijssen.jpgLogo-van-Neerven.pngVerkerk-Verhuur.jpgSutmuller FB.jpgJonkers .jpgautobedrijf Janssen.jpgPosthoorn.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgBosrijschool.jpgAbenreclame.jpgKremers.jpgAEC_Uden.JPGIjs en Spijs FB.jpgaalshof.jpgVan Eeden.jpgArtsConstructies.jpgLaarakker FB.jpgvan_Gemert.pnglamuse.jpgDekkers-Fransen.jpgLuc en Cecile FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpglogo TTI.gifvoormijndier_RGB.jpgWennekes.jpgBriljant_optiek.jpgnabuurs elektro.jpgBCP.jpgMaassen FB.JPGSportcafe de Stappert.JPGOOvB website.jpgBertVerweijenFB.jpgDn-Bekker-01.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgGerardJanssen.JPGFormacco-logo.jpgLogo Weemen FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgJohn van de Pas.jpgGraat_Robert_Hovenier.jpgHops Kwartierke.jpgDecoFences.jpg

Agenda

22 september 2018
Openings-/jubileumfeest

12 oktober 2018
Spellenavond

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp