Stroopwafelactie

Hierbij een noodoproep voor de stroopwafelactie op vrijdag 14 april.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een stroopwafelactie gehouden. De stroopwafelactie kan alleen succesvol verlopen als er genoeg verkopers en chauffeurs zijn. Op dit moment zijn er te weinig leden om de actie goed te laten verlopen.

Graag z.s.m. opgave bij de organisatie, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Stroopwafelcommissie
Lynn Martens
Carola Arts
Yvet Martens

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Abenreclame.jpgautobedrijf Janssen.jpgLaarakker FB.jpgJonkers .jpgArtsConstructies.jpgMaassen FB.JPGDecoFences.jpgFormacco-logo.jpgTeeuwissen FB.jpgschakenraad.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgVerlinden.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgAEC_Uden.JPGWennekes.jpgBosrijschool.jpglogo TTI.gifSportcafe de Stappert.JPGSutmuller FB.jpgBertVerweijenFB.jpgVan Eeden.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDn-Bekker-01.jpgHops Kwartierke.jpgLogo Weemen FB.jpgKremers.jpgVerkerk-Verhuur.jpgaalshof.jpgthijssen.jpgDS5-01.jpglamuse.jpgnabuurs elektro.jpgBriljant_optiek.jpgIjs en Spijs FB.jpgOOvB website.jpgLogo-van-Neerven.pngBCP.jpgPosthoorn.jpgGerardJanssen.JPGLuc en Cecile FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgJohn van de Pas.jpgvoormijndier_RGB.jpgDekkers-Fransen.jpgvan_Gemert.png

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering