Stroopwafelactie

Hierbij een noodoproep voor de stroopwafelactie op vrijdag 14 april.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een stroopwafelactie gehouden. De stroopwafelactie kan alleen succesvol verlopen als er genoeg verkopers en chauffeurs zijn. Op dit moment zijn er te weinig leden om de actie goed te laten verlopen.

Graag z.s.m. opgave bij de organisatie, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Stroopwafelcommissie
Lynn Martens
Carola Arts
Yvet Martens

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Ijs en Spijs FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGVan Eeden.jpgAEC_Uden.JPGFormacco-logo.jpgschakenraad.jpglamuse.jpgArtsConstructies.jpglogo TTI.gifDekkers-Fransen.jpgSutmuller FB.jpgKremers.jpgVerlinden.jpgVerkerk-Verhuur.jpgHops Kwartierke.jpgTeeuwissen FB.jpgLuc en Cecile FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBosrijschool.jpgWennekes.jpgJonkers .jpgDS5-01.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgaalshof.jpgBertVerweijenFB.jpgGerardJanssen.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgDn-Bekker-01.jpgLogo-van-Neerven.pngDecoFences.jpgLaarakker FB.jpgAbenreclame.jpgJohn van de Pas.jpgvoormijndier_RGB.jpgPosthoorn.jpgMaassen FB.JPGOOvB website.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBCP.jpgnabuurs elektro.jpgvan_Gemert.pngthijssen.jpgBriljant_optiek.jpgLogo Weemen FB.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden