Stroopwafelactie

Hierbij een noodoproep voor de stroopwafelactie op vrijdag 14 april.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een stroopwafelactie gehouden. De stroopwafelactie kan alleen succesvol verlopen als er genoeg verkopers en chauffeurs zijn. Op dit moment zijn er te weinig leden om de actie goed te laten verlopen.

Graag z.s.m. opgave bij de organisatie, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Stroopwafelcommissie
Lynn Martens
Carola Arts
Yvet Martens

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo-van-Neerven.pngFormacco-logo.jpgKremers.jpgLuc en Cecile FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgDekkers-Fransen.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgTeeuwissen FB.jpgVerlinden.jpgBCP.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgaalshof.jpgLogo Weemen FB.jpgPosthoorn.jpglamuse.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgJonkers .jpgBriljant_optiek.jpgSportcafe de Stappert.JPGDecoFences.jpgnabuurs elektro.jpgthijssen.jpgWennekes.jpgSutmuller FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgvan_Gemert.pngvoormijndier_RGB.jpgautobedrijf Janssen.jpgVan Eeden.jpgGerardJanssen.JPGMaassen FB.JPGJohn van de Pas.jpgOOvB website.jpglogo TTI.gifDn-Bekker-01.jpgAEC_Uden.JPGschakenraad.jpgAbenreclame.jpgIjs en Spijs FB.jpgHops Kwartierke.jpgBertVerweijenFB.jpgArtsConstructies.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgLaarakker FB.jpgBosrijschool.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpg

Agenda

3 december 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp