Stroopwafelactie

Hierbij een noodoproep voor de stroopwafelactie op vrijdag 14 april.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een stroopwafelactie gehouden. De stroopwafelactie kan alleen succesvol verlopen als er genoeg verkopers en chauffeurs zijn. Op dit moment zijn er te weinig leden om de actie goed te laten verlopen.

Graag z.s.m. opgave bij de organisatie, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Stroopwafelcommissie
Lynn Martens
Carola Arts
Yvet Martens

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Van Eeden.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgSportcafe de Stappert.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgAbenreclame.jpgvoormijndier_RGB.jpgthijssen.jpgJonkers .jpgDecoFences.jpgaalshof.jpgDn-Bekker-01.jpgKremers.jpglamuse.jpgBriljant_optiek.jpgPosthoorn.jpgLogo-van-Neerven.pngFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpglogo-weemen_nw.jpgJohn van de Pas.jpgBertVerweijenFB.jpgArtsConstructies.jpgDekkers-Fransen.jpgVerkerk-Verhuur.jpgschakenraad.jpgBosrijschool.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgnabuurs elektro.jpgVerlinden.jpgOOvB website.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgGerardJanssen.JPGautobedrijf Janssen.jpgvan_Gemert.pngIjs en Spijs FB.jpgBCP.jpgSutmuller FB.jpgMaassen FB.JPGLuc en Cecile FB.jpgAEC_Uden.JPG

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp