Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

GerardJanssen.JPGSportcafe de Stappert.JPGBCP.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpglogo TTI.gifJonkers .jpgMaassen FB.JPGBertVerweijenFB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgVan Eeden.jpgLogo-van-Neerven.pngaalshof.jpgvoormijndier_RGB.jpgDekkers-Fransen.jpgArtsConstructies.jpgIjs en Spijs FB.jpgOOvB website.jpgDS5-01.jpglamuse.jpgTeeuwissen FB.jpgBriljant_optiek.jpgLuc en Cecile FB.jpgFormacco-logo.jpgvan_Gemert.pngVerlinden.jpgAEC_Uden.JPGPosthoorn.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgnabuurs elektro.jpgautobedrijf Janssen.jpgDecoFences.jpgLaarakker FB.jpgSutmuller FB.jpgDn-Bekker-01.jpgVerkerk-Verhuur.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgJohn van de Pas.jpgKremers.jpgAbenreclame.jpgBosrijschool.jpgLogo Weemen FB.jpgHops Kwartierke.jpgthijssen.jpgWennekes.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgschakenraad.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering