Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Hops Kwartierke.jpgLuc en Cecile FB.jpgBriljant_optiek.jpgAbenreclame.jpgBosrijschool.jpgGerardJanssen.JPGFormacco-logo.jpgDS5-01.jpgBertVerweijenFB.jpgvan_Gemert.pnglamuse.jpgSutmuller FB.jpgLaarakker FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgDecoFences.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgDn-Bekker-01.jpgJohn van de Pas.jpgAEC_Uden.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgVerkerk-Verhuur.jpgLogo Weemen FB.jpgArtsConstructies.jpgWennekes.jpgOOvB website.jpglogo TTI.gifnabuurs elektro.jpgLogo-van-Neerven.pngIjs en Spijs FB.jpgVan Eeden.jpgBCP.jpgschakenraad.jpgMaassen FB.JPGJonkers .jpgSportcafe de Stappert.JPGKremers.jpgPosthoorn.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgaalshof.jpgDekkers-Fransen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgTeeuwissen FB.jpgVerlinden.jpgvoormijndier_RGB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgthijssen.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden