Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Klussenbedrijf Lamers.jpgArtsConstructies.jpgGraat_Robert_Hovenier.jpgLogo-van-Neerven.pngBertVerweijenFB.jpgBosrijschool.jpgBriljant_optiek.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgGerardJanssen.JPGKremers.jpgDn-Bekker-01.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGOOvB website.jpglamuse.jpgDecoFences.jpgWennekes.jpgIjs en Spijs FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgHops Kwartierke.jpgBCP.jpgJohn van de Pas.jpgTeeuwissen FB.jpgAEC_Uden.JPGLuc en Cecile FB.jpgPosthoorn.jpglogo TTI.gifLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgschakenraad.jpgDekkers-Fransen.jpgSutmuller FB.jpgVan Eeden.jpgautobedrijf Janssen.jpgLogo Weemen FB.jpgaalshof.jpgthijssen.jpgVerlinden.jpgvan_Gemert.pngnabuurs elektro.jpgAbenreclame.jpgJonkers .jpgFormacco-logo.jpgMaassen FB.JPGvoormijndier_RGB.jpgLaarakker FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpg

Agenda

22 september 2018
Openings-/jubileumfeest

12 oktober 2018
Spellenavond

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp