Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

John van de Pas.jpgBriljant_optiek.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgaalshof.jpgKremers.jpgVan Eeden.jpgDn-Bekker-01.jpgautobedrijf Janssen.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgPosthoorn.jpgLogo-van-Neerven.pngAbenreclame.jpgFormacco-logo.jpgDekkers-Fransen.jpgJonkers .jpgDecoFences.jpgIjs en Spijs FB.jpglogo-weemen_nw.jpgthijssen.jpgVerlinden.jpglamuse.jpgBertVerweijenFB.jpgvoormijndier_RGB.jpgvan_Gemert.pngMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGBosrijschool.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgSutmuller FB.jpgOOvB website.jpgLaarakker FB.jpgschakenraad.jpgAEC_Uden.JPGnabuurs elektro.jpgMaassen FB.JPGGerardJanssen.JPGVerkerk-Verhuur.jpgArtsConstructies.jpgLuc en Cecile FB.jpgBCP.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp