Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

any_fc_eten_bij_de_buren.jpgBertVerweijenFB.jpgLaarakker FB.jpgOOvB website.jpgschakenraad.jpgDekkers-Fransen.jpgAEC_Uden.JPGWennekes.jpgMaassen FB.JPGaalshof.jpgDn-Bekker-01.jpgVerkerk-Verhuur.jpgSportcafe de Stappert.JPGBriljant_optiek.jpgBCP.jpgautobedrijf Janssen.jpgFormacco-logo.jpgLuc en Cecile FB.jpgTeeuwissen FB.jpgHops Kwartierke.jpgVerlinden.jpgKremers.jpgvan_Gemert.pngIjs en Spijs FB.jpgBosrijschool.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgLogo-van-Neerven.pngSutmuller FB.jpgAbenreclame.jpgLogo Weemen FB.jpgthijssen.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgGraat_Robert_Hovenier.jpgJonkers .jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgJohn van de Pas.jpglogo TTI.gifnabuurs elektro.jpgVan Eeden.jpgArtsConstructies.jpgPosthoorn.jpgvoormijndier_RGB.jpgDecoFences.jpglamuse.jpgGerardJanssen.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpg

Agenda

22 september 2018
Openings-/jubileumfeest

12 oktober 2018
Spellenavond

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp