Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Bosrijschool.jpgVan Eeden.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgAbenreclame.jpgBCP.jpgDecoFences.jpgaalshof.jpgVerkerk-Verhuur.jpgFormacco-logo.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgschakenraad.jpgArtsConstructies.jpgVerlinden.jpgBertVerweijenFB.jpgHops Kwartierke.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgLogo-van-Neerven.pngvan_Gemert.pngDn-Bekker-01.jpgJonkers .jpglamuse.jpgWennekes.jpgJohn van de Pas.jpgnabuurs elektro.jpgIjs en Spijs FB.jpgautobedrijf Janssen.jpglogo TTI.gifany_fc_eten_bij_de_buren.jpgthijssen.jpgBriljant_optiek.jpgKremers.jpgLuc en Cecile FB.jpgLogo Weemen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGMaassen FB.JPGDS5-01.jpgvoormijndier_RGB.jpgSutmuller FB.jpgTeeuwissen FB.jpgLaarakker FB.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgPosthoorn.jpgAEC_Uden.JPGOOvB website.jpgDekkers-Fransen.jpgGerardJanssen.JPG

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden