In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Laarakker FB.jpgGerardJanssen.JPGLogo Weemen FB.jpgBertVerweijenFB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgMaassen FB.JPGthijssen.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgAbenreclame.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgTeeuwissen FB.jpgAEC_Uden.JPGKremers.jpgFormacco-logo.jpgLogo-van-Neerven.pngBriljant_optiek.jpgHops Kwartierke.jpgDn-Bekker-01.jpgDS5-01.jpgVerlinden.jpgBCP.jpgaalshof.jpgSutmuller FB.jpgIjs en Spijs FB.jpgPosthoorn.jpgDecoFences.jpgnabuurs elektro.jpgLuc en Cecile FB.jpgArtsConstructies.jpgvoormijndier_RGB.jpgDekkers-Fransen.jpgOOvB website.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgVan Eeden.jpglogo TTI.gifVerkerk-Verhuur.jpgvan_Gemert.pnglamuse.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBosrijschool.jpgWennekes.jpgJonkers .jpgSportcafe de Stappert.JPGschakenraad.jpgJohn van de Pas.jpgautobedrijf Janssen.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering