havoc logo

In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Kremers.jpgJohn van de Pas.jpgVerlinden.jpglamuse.jpgAbenreclame.jpgSportcafe de Stappert.JPGvan_Gemert.pngGerardJanssen.JPGautobedrijf Janssen.jpgLuc en Cecile FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgPosthoorn.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgthijssen.jpgIjs en Spijs FB.jpgDecoFences.jpgVan Eeden.jpgJonkers .jpglogo-weemen_nw.jpgAEC_Uden.JPGBertVerweijenFB.jpgBCP.jpgArtsConstructies.jpgBosrijschool.jpgLaarakker FB.jpgaalshof.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgVerkerk-Verhuur.jpgnabuurs elektro.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDn-Bekker-01.jpgOOvB website.jpgNabuurs_auto.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgvoormijndier_RGB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgLogo-van-Neerven.pngschakenraad.jpgMaassen FB.JPGFormacco-logo.jpgDekkers-Fransen.jpgSutmuller FB.jpgBriljant_optiek.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp