In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

BCP.jpgJonkers .jpgvan_Gemert.pngDS5-01.jpgBriljant_optiek.jpgVerkerk-Verhuur.jpglamuse.jpgWennekes.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgKremers.jpgautobedrijf Janssen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDn-Bekker-01.jpgVerlinden.jpgLaarakker FB.jpgthijssen.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBertVerweijenFB.jpgSutmuller FB.jpgLogo-van-Neerven.pngvoormijndier_RGB.jpgHops Kwartierke.jpgVan Eeden.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgschakenraad.jpgGerardJanssen.JPGLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgaalshof.jpgArtsConstructies.jpgSportcafe de Stappert.JPGnabuurs elektro.jpgTeeuwissen FB.jpgFormacco-logo.jpgMaassen FB.JPGDecoFences.jpgIjs en Spijs FB.jpglogo TTI.gifAEC_Uden.JPGBosrijschool.jpgLuc en Cecile FB.jpgDekkers-Fransen.jpgPosthoorn.jpgAbenreclame.jpgJohn van de Pas.jpgOOvB website.jpgLogo Weemen FB.jpg

Agenda

21 januari 2018
Minitoernooi niveau 4t/m6 Haps

7 april 2018
Sponsordag

20 april 2018
Stroopwafelactie

21 april 2018
Afsluitingsfeest

25 april 2018
Mixtoernooi

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp (onder voorbehoud)

21 juni 2018
Jaarvergadering