In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo-van-Neerven.pngWennekes.jpgPosthoorn.jpgBosrijschool.jpgnabuurs elektro.jpgOOvB website.jpgJohn van de Pas.jpgKremers.jpgVerlinden.jpgAEC_Uden.JPGDn-Bekker-01.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBriljant_optiek.jpgGerardJanssen.JPGLuc en Cecile FB.jpgSutmuller FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGVerkerk-Verhuur.jpglamuse.jpgvoormijndier_RGB.jpgVan Eeden.jpgautobedrijf Janssen.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgthijssen.jpgDecoFences.jpgArtsConstructies.jpgLogo Weemen FB.jpgDekkers-Fransen.jpgJonkers .jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgAbenreclame.jpgLaarakker FB.jpgFormacco-logo.jpgBertVerweijenFB.jpgschakenraad.jpgvan_Gemert.pngBCP.jpgTeeuwissen FB.jpgHops Kwartierke.jpgaalshof.jpgIjs en Spijs FB.jpgMaassen FB.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpglogo TTI.gif

Agenda

3 december 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp