In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Luc en Cecile FB.jpgKremers.jpgDekkers-Fransen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgArtsConstructies.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgLogo Weemen FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpglogo TTI.gifAbenreclame.jpgBosrijschool.jpgDecoFences.jpgJonkers .jpgLogo-van-Neerven.pngJohn van de Pas.jpgAEC_Uden.JPGBCP.jpgHops Kwartierke.jpgnabuurs elektro.jpgBriljant_optiek.jpgWennekes.jpgDn-Bekker-01.jpgLaarakker FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgschakenraad.jpgOOvB website.jpgVan Eeden.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgGerardJanssen.JPGRobert_Graat_hovenier.jpgPosthoorn.jpgVerlinden.jpgvan_Gemert.pngTeeuwissen FB.jpgFormacco-logo.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgSportcafe de Stappert.JPGIjs en Spijs FB.jpgMaassen FB.JPGaalshof.jpgVerkerk-Verhuur.jpgSutmuller FB.jpgthijssen.jpglamuse.jpgvoormijndier_RGB.jpgBertVerweijenFB.jpg

Agenda

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp