In memoriam Maurice Thijssen

Maurice2

Onlangs is HaVoC'er Maurice Thijssen overleden.

Maurice heeft vanaf zijn twaalfde bij HaVoC gespeeld en was een fanatiek speler van onder andere Heren 1. Hij heeft met zijn team diverse keren het kampioenschap mogen vieren.
Maar naast speler was hij ook actief als scheidsrechter en zette zich op meerdere fronten in als vrijwilliger. Onder andere heeft hij jarenlang met de heren het HaVoC-toernooi draaiende gehouden. Wij zijn Maurice dankbaar dat hij zich altijd zo voor HaVoC ingezet heeft.

We wensen Ivon, Bert, Thijs, Femke en familie heel veel sterkte toe!

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

AEC_Uden.JPGDn-Bekker-01.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgPosthoorn.jpgBertVerweijenFB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgLogo-van-Neerven.pngaalshof.jpgJonkers .jpgJohn van de Pas.jpgautobedrijf Janssen.jpgnabuurs elektro.jpgArtsConstructies.jpglamuse.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgvan_Gemert.pngBriljant_optiek.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBosrijschool.jpgSutmuller FB.jpgLogo Weemen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGBCP.jpgTeeuwissen FB.jpgGerardJanssen.JPGvoormijndier_RGB.jpgLuc en Cecile FB.jpgDecoFences.jpgVan Eeden.jpgDS5-01.jpgVerlinden.jpgMaassen FB.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgAbenreclame.jpgWennekes.jpgKremers.jpgHops Kwartierke.jpglogo TTI.gifLaarakker FB.jpgthijssen.jpgOOvB website.jpgDekkers-Fransen.jpgIjs en Spijs FB.jpgschakenraad.jpgFormacco-logo.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden