Schema oefenwedstrijden 2017

Het programma voor de oefenwedstrijden voor het seizoen 2017/2018 is bekend. Kijk hiervoor onder het kopje 'Teams' en vervolgens 'Oefenwedstrijden'.
Check ook of je bij de thuiswedstrijden ingedeeld bent om te fluiten!
Daarnaast verwachten we van de teams dat zij zelf zorgen voor het opbouwen van de velden voorafgaand aan de thuiswedstrijden en opruimen van de velden na de laatst gespeelde thuiswedstrijden. Er is helaas geen zaalwacht beschikbaar. 
Als je dus als eerste staat ingedeeld bij de thuiswedstrijden, zorg ervoor dat je dan een kwartier eerder aanwezig bent, zodat je de tijd hebt op het veld op te bouwen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

thijssen.jpgLogo-van-Neerven.pngLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgBertVerweijenFB.jpglamuse.jpgLaarakker FB.jpgvoormijndier_RGB.jpglogo TTI.gifAEC_Uden.JPGBosrijschool.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgKremers.jpgAbenreclame.jpgautobedrijf Janssen.jpgvan_Gemert.pngGerardJanssen.JPGVerkerk-Verhuur.jpgDn-Bekker-01.jpgPosthoorn.jpgWennekes.jpgMaassen FB.JPGschakenraad.jpgDekkers-Fransen.jpgDecoFences.jpgDS5-01.jpgIjs en Spijs FB.jpgBCP.jpgOOvB website.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBriljant_optiek.jpgVan Eeden.jpgSportcafe de Stappert.JPGSutmuller FB.jpgArtsConstructies.jpgJonkers .jpgJohn van de Pas.jpgnabuurs elektro.jpgaalshof.jpgLogo Weemen FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgHops Kwartierke.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgFormacco-logo.jpgLuc en Cecile FB.jpgVerlinden.jpgTeeuwissen FB.jpg

Agenda

21 januari 2018
Minitoernooi niveau 4t/m6 Haps

7 april 2018
Sponsordag

20 april 2018
Stroopwafelactie

21 april 2018
Afsluitingsfeest

25 april 2018
Mixtoernooi

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp (onder voorbehoud)

21 juni 2018
Jaarvergadering