Schema oefenwedstrijden 2017

Het programma voor de oefenwedstrijden voor het seizoen 2017/2018 is bekend. Kijk hiervoor onder het kopje 'Teams' en vervolgens 'Oefenwedstrijden'.
Check ook of je bij de thuiswedstrijden ingedeeld bent om te fluiten!
Daarnaast verwachten we van de teams dat zij zelf zorgen voor het opbouwen van de velden voorafgaand aan de thuiswedstrijden en opruimen van de velden na de laatst gespeelde thuiswedstrijden. Er is helaas geen zaalwacht beschikbaar. 
Als je dus als eerste staat ingedeeld bij de thuiswedstrijden, zorg ervoor dat je dan een kwartier eerder aanwezig bent, zodat je de tijd hebt op het veld op te bouwen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

aalshof.jpgFormacco-logo.jpgBosrijschool.jpgnabuurs elektro.jpgDecoFences.jpgautobedrijf Janssen.jpgArtsConstructies.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgAbenreclame.jpglogo TTI.gifIjs en Spijs FB.jpgVerlinden.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgKremers.jpgMaassen FB.JPGLaarakker FB.jpgWennekes.jpgJohn van de Pas.jpgAEC_Uden.JPGOOvB website.jpgVerkerk-Verhuur.jpgTeeuwissen FB.jpgPosthoorn.jpgBriljant_optiek.jpgLuc en Cecile FB.jpgDS5-01.jpgschakenraad.jpgGerardJanssen.JPGDekkers-Fransen.jpgBertVerweijenFB.jpgvan_Gemert.pngKlussenbedrijf Lamers.jpgVan Eeden.jpgDn-Bekker-01.jpgSportcafe de Stappert.JPGLogo Weemen FB.jpgHops Kwartierke.jpgSutmuller FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpglamuse.jpgvoormijndier_RGB.jpgLogo-van-Neerven.pngJonkers .jpgthijssen.jpgBCP.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering