havoc logo

Schema oefenwedstrijden 2017

Het programma voor de oefenwedstrijden voor het seizoen 2017/2018 is bekend. Kijk hiervoor onder het kopje 'Teams' en vervolgens 'Oefenwedstrijden'.
Check ook of je bij de thuiswedstrijden ingedeeld bent om te fluiten!
Daarnaast verwachten we van de teams dat zij zelf zorgen voor het opbouwen van de velden voorafgaand aan de thuiswedstrijden en opruimen van de velden na de laatst gespeelde thuiswedstrijden. Er is helaas geen zaalwacht beschikbaar. 
Als je dus als eerste staat ingedeeld bij de thuiswedstrijden, zorg ervoor dat je dan een kwartier eerder aanwezig bent, zodat je de tijd hebt op het veld op te bouwen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Abenreclame.jpgLogo-van-Neerven.pngautobedrijf Janssen.jpgBosrijschool.jpgDn-Bekker-01.jpglamuse.jpgAEC_Uden.JPGBertVerweijenFB.jpgKremers.jpgnabuurs elektro.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgSportcafe de Stappert.JPGvoormijndier_RGB.jpgArtsConstructies.jpglogo-weemen_nw.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgVan Eeden.jpgMaassen FB.JPGvan_Gemert.pngVerkerk-Verhuur.jpgPosthoorn.jpgLaarakker FB.jpgFormacco-logo.jpgLuc en Cecile FB.jpgOOvB website.jpgschakenraad.jpgSutmuller FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgDecoFences.jpgNabuurs_auto.jpgDekkers-Fransen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgthijssen.jpgVerlinden.jpgGerardJanssen.JPGaalshof.jpgIjs en Spijs FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgJonkers .jpgBriljant_optiek.jpgJohn van de Pas.jpgBCP.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp