Schema oefenwedstrijden 2017

Het programma voor de oefenwedstrijden voor het seizoen 2017/2018 is bekend. Kijk hiervoor onder het kopje 'Teams' en vervolgens 'Oefenwedstrijden'.
Check ook of je bij de thuiswedstrijden ingedeeld bent om te fluiten!
Daarnaast verwachten we van de teams dat zij zelf zorgen voor het opbouwen van de velden voorafgaand aan de thuiswedstrijden en opruimen van de velden na de laatst gespeelde thuiswedstrijden. Er is helaas geen zaalwacht beschikbaar. 
Als je dus als eerste staat ingedeeld bij de thuiswedstrijden, zorg ervoor dat je dan een kwartier eerder aanwezig bent, zodat je de tijd hebt op het veld op te bouwen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

nabuurs elektro.jpgOOvB website.jpgLogo-van-Neerven.pngJohn van de Pas.jpgMaassen FB.JPGVan Eeden.jpgVerkerk-Verhuur.jpgKremers.jpgJonkers .jpgIjs en Spijs FB.jpgBCP.jpgFormacco-logo.jpgDekkers-Fransen.jpgDecoFences.jpgSutmuller FB.jpgBosrijschool.jpgschakenraad.jpgWennekes.jpgLuc en Cecile FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgArtsConstructies.jpgPosthoorn.jpgAbenreclame.jpglogo TTI.gifRobert_Graat_hovenier.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgSportcafe de Stappert.JPGDn-Bekker-01.jpgVerlinden.jpgTeeuwissen FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgthijssen.jpgBriljant_optiek.jpgautobedrijf Janssen.jpgLaarakker FB.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpglamuse.jpgaalshof.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgGerardJanssen.JPGAEC_Uden.JPGHops Kwartierke.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgLogo Weemen FB.jpgvan_Gemert.pngBertVerweijenFB.jpg

Agenda

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp