Schema oefenwedstrijden 2017

Het programma voor de oefenwedstrijden voor het seizoen 2017/2018 is bekend. Kijk hiervoor onder het kopje 'Teams' en vervolgens 'Oefenwedstrijden'.
Check ook of je bij de thuiswedstrijden ingedeeld bent om te fluiten!
Daarnaast verwachten we van de teams dat zij zelf zorgen voor het opbouwen van de velden voorafgaand aan de thuiswedstrijden en opruimen van de velden na de laatst gespeelde thuiswedstrijden. Er is helaas geen zaalwacht beschikbaar. 
Als je dus als eerste staat ingedeeld bij de thuiswedstrijden, zorg ervoor dat je dan een kwartier eerder aanwezig bent, zodat je de tijd hebt op het veld op te bouwen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

BCP.jpgHops Kwartierke.jpgIjs en Spijs FB.jpglogo TTI.gifFormacco-logo.jpgKremers.jpgBertVerweijenFB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgWennekes.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgBosrijschool.jpgArtsConstructies.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgVerlinden.jpgTeeuwissen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGvan_Gemert.pngthijssen.jpglamuse.jpgDekkers-Fransen.jpgLogo Weemen FB.jpgPosthoorn.jpgLaarakker FB.jpgDn-Bekker-01.jpgDecoFences.jpgAEC_Uden.JPGvoormijndier_RGB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgVan Eeden.jpgJonkers .jpgGerardJanssen.JPGautobedrijf Janssen.jpgSutmuller FB.jpgBriljant_optiek.jpgOOvB website.jpgLuc en Cecile FB.jpgAbenreclame.jpgnabuurs elektro.jpgJohn van de Pas.jpgLogo-van-Neerven.pngMaassen FB.JPGschakenraad.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgDS5-01.jpgaalshof.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden