Fluit- en telschema eerste thuiswedstrijden

De indeling voor scheidsrechters en tellers voor de eerste thuiswedstrijd is bekend. Klik hier om te zien of je ingedeeld bent. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan Everdien Rademaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-12107713). 
Je dient minimaal 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd jezelf te melden bij de zaalwacht.
Zoals al eerder vermeld zullen we dit seizoen werken met het digitaal wedstrijdformulier. Zorg dat je hier goed op voorbereid bent. Neem daarvoor een kijkje op de NeVoBo-site.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

BertVerweijenFB.jpgvan_Gemert.pngVan Eeden.jpgPosthoorn.jpgDekkers-Fransen.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgKremers.jpgMaassen FB.JPGLogo-van-Neerven.pngautobedrijf Janssen.jpglogo TTI.gifVerlinden.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgvoormijndier_RGB.jpgschakenraad.jpgDn-Bekker-01.jpgVerkerk-Verhuur.jpgJohn van de Pas.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgthijssen.jpgTeeuwissen FB.jpgLogo Weemen FB.jpgBriljant_optiek.jpgIjs en Spijs FB.jpgBosrijschool.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgGerardJanssen.JPGLaarakker FB.jpgWennekes.jpgArtsConstructies.jpgnabuurs elektro.jpgaalshof.jpglamuse.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgAbenreclame.jpgDecoFences.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgSutmuller FB.jpgJonkers .jpgSportcafe de Stappert.JPGBCP.jpgFormacco-logo.jpgHops Kwartierke.jpgAEC_Uden.JPGLuc en Cecile FB.jpgOOvB website.jpg

Agenda

3 december 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp