Fluit- en telschema eerste thuiswedstrijden

De indeling voor scheidsrechters en tellers voor de eerste thuiswedstrijd is bekend. Klik hier om te zien of je ingedeeld bent. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan Everdien Rademaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-12107713). 
Je dient minimaal 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd jezelf te melden bij de zaalwacht.
Zoals al eerder vermeld zullen we dit seizoen werken met het digitaal wedstrijdformulier. Zorg dat je hier goed op voorbereid bent. Neem daarvoor een kijkje op de NeVoBo-site.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Abenreclame.jpgPosthoorn.jpgHops Kwartierke.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpglamuse.jpgautobedrijf Janssen.jpgvan_Gemert.pngIjs en Spijs FB.jpgnabuurs elektro.jpgAEC_Uden.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgDekkers-Fransen.jpgJohn van de Pas.jpgSportcafe de Stappert.JPGlogo TTI.gifDecoFences.jpgSutmuller FB.jpgLuc en Cecile FB.jpgJonkers .jpgFormacco-logo.jpgGerardJanssen.JPGJohan-de-Bruijn-LR.jpgLaarakker FB.jpgArtsConstructies.jpgGraat_Robert_Hovenier.jpgMaassen FB.JPGVan Eeden.jpgBCP.jpgthijssen.jpgWennekes.jpgschakenraad.jpgLogo Weemen FB.jpgDn-Bekker-01.jpgBertVerweijenFB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgOOvB website.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgBosrijschool.jpgLogo-van-Neerven.pngBriljant_optiek.jpgaalshof.jpgKremers.jpgTeeuwissen FB.jpgVerlinden.jpgvoormijndier_RGB.jpg

Agenda

22 september 2018
Openings-/jubileumfeest

12 oktober 2018
Spellenavond

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp