Fluit- en telschema eerste thuiswedstrijden

De indeling voor scheidsrechters en tellers voor de eerste thuiswedstrijd is bekend. Klik hier om te zien of je ingedeeld bent. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan Everdien Rademaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-12107713). 
Je dient minimaal 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd jezelf te melden bij de zaalwacht.
Zoals al eerder vermeld zullen we dit seizoen werken met het digitaal wedstrijdformulier. Zorg dat je hier goed op voorbereid bent. Neem daarvoor een kijkje op de NeVoBo-site.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Laarakker FB.jpgVerlinden.jpgIjs en Spijs FB.jpgSutmuller FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgKremers.jpgDn-Bekker-01.jpgMaassen FB.JPGPosthoorn.jpgaalshof.jpgJonkers .jpglogo TTI.gifJohan-de-Bruijn-LR.jpgSportcafe de Stappert.JPGTeeuwissen FB.jpgJohn van de Pas.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgOOvB website.jpgBriljant_optiek.jpglamuse.jpgAEC_Uden.JPGBCP.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgAbenreclame.jpgvan_Gemert.pngautobedrijf Janssen.jpgBertVerweijenFB.jpgBosrijschool.jpgLuc en Cecile FB.jpgGerardJanssen.JPGthijssen.jpgWennekes.jpgvoormijndier_RGB.jpgHops Kwartierke.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgschakenraad.jpgArtsConstructies.jpgDecoFences.jpgLogo-van-Neerven.pngDS5-01.jpgFormacco-logo.jpgnabuurs elektro.jpgVan Eeden.jpgVerkerk-Verhuur.jpgLogo Weemen FB.jpgDekkers-Fransen.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden