Fluit- en telschema eerste thuiswedstrijden

De indeling voor scheidsrechters en tellers voor de eerste thuiswedstrijd is bekend. Klik hier om te zien of je ingedeeld bent. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan Everdien Rademaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-12107713). 
Je dient minimaal 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd jezelf te melden bij de zaalwacht.
Zoals al eerder vermeld zullen we dit seizoen werken met het digitaal wedstrijdformulier. Zorg dat je hier goed op voorbereid bent. Neem daarvoor een kijkje op de NeVoBo-site.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo-van-Neerven.pngLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgKremers.jpgHops Kwartierke.jpgDS5-01.jpgautobedrijf Janssen.jpgIjs en Spijs FB.jpgDekkers-Fransen.jpgBosrijschool.jpgArtsConstructies.jpgVan Eeden.jpgLaarakker FB.jpglogo TTI.gifGerardJanssen.JPGthijssen.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgDn-Bekker-01.jpgvan_Gemert.pngAbenreclame.jpgBertVerweijenFB.jpgFormacco-logo.jpgWennekes.jpgBCP.jpgSutmuller FB.jpgLogo Weemen FB.jpgVerlinden.jpgBriljant_optiek.jpgAEC_Uden.JPGPosthoorn.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgaalshof.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgvoormijndier_RGB.jpgnabuurs elektro.jpgOOvB website.jpgLuc en Cecile FB.jpgTeeuwissen FB.jpgJohn van de Pas.jpgMaassen FB.JPGschakenraad.jpgVerkerk-Verhuur.jpgDecoFences.jpgJonkers .jpgSportcafe de Stappert.JPGlamuse.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering