Fluit- en telschema eerste thuiswedstrijden

De indeling voor scheidsrechters en tellers voor de eerste thuiswedstrijd is bekend. Klik hier om te zien of je ingedeeld bent. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan Everdien Rademaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-12107713). 
Je dient minimaal 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd jezelf te melden bij de zaalwacht.
Zoals al eerder vermeld zullen we dit seizoen werken met het digitaal wedstrijdformulier. Zorg dat je hier goed op voorbereid bent. Neem daarvoor een kijkje op de NeVoBo-site.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Robert_Graat_hovenier.jpgFormacco-logo.jpgArtsConstructies.jpgLaarakker FB.jpgGerardJanssen.JPGLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgaalshof.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgAbenreclame.jpgMaassen FB.JPGJonkers .jpgVan Eeden.jpglamuse.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgIjs en Spijs FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgAEC_Uden.JPGDekkers-Fransen.jpgvan_Gemert.pngvoormijndier_RGB.jpgLogo-van-Neerven.pngthijssen.jpgPosthoorn.jpgJohn van de Pas.jpgVerkerk-Verhuur.jpgKremers.jpgBCP.jpgBriljant_optiek.jpgSportcafe de Stappert.JPGOOvB website.jpgLuc en Cecile FB.jpgschakenraad.jpglogo-weemen_nw.jpgVerlinden.jpgDn-Bekker-01.jpgSutmuller FB.jpgBertVerweijenFB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgDecoFences.jpgBosrijschool.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgnabuurs elektro.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp