Schadenet Van Eeden genomineerd voor ondernemersprijs

Sponsor van Dames 1, Nico van Eeden, van Schadenet Van Eeden uit Cuijk is genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017. Wij feliciteren hem en zijn team voor deze nominatie.

Op 3 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie de algemene winnaar is. Het publiek mag meestemmen voor de publieksprijs. Tot 3 november 2017 kun je hier je stem uitbrengen op Nico/Schadenet Van Eeden.

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo Weemen FB.jpgnabuurs elektro.jpgSportcafe de Stappert.JPGAbenreclame.jpgDecoFences.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgSutmuller FB.jpgVan Eeden.jpgJonkers .jpgOOvB website.jpgWennekes.jpgaalshof.jpgthijssen.jpglogo TTI.gifTeeuwissen FB.jpgAEC_Uden.JPGKremers.jpgPosthoorn.jpgJohn van de Pas.jpgBertVerweijenFB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgDn-Bekker-01.jpgBosrijschool.jpgLaarakker FB.jpgBriljant_optiek.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgGraat_Robert_Hovenier.jpgBCP.jpglamuse.jpgvoormijndier_RGB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgvan_Gemert.pngIjs en Spijs FB.jpgArtsConstructies.jpgschakenraad.jpgLuc en Cecile FB.jpgHops Kwartierke.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgFormacco-logo.jpgLogo-van-Neerven.pngGerardJanssen.JPGVerlinden.jpgDekkers-Fransen.jpgautobedrijf Janssen.jpgMaassen FB.JPG

Agenda

22 september 2018
Openings-/jubileumfeest

12 oktober 2018
Spellenavond

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp