Schadenet Van Eeden genomineerd voor ondernemersprijs

Sponsor van Dames 1, Nico van Eeden, van Schadenet Van Eeden uit Cuijk is genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017. Wij feliciteren hem en zijn team voor deze nominatie.

Op 3 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie de algemene winnaar is. Het publiek mag meestemmen voor de publieksprijs. Tot 3 november 2017 kun je hier je stem uitbrengen op Nico/Schadenet Van Eeden.

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Sutmuller FB.jpgHops Kwartierke.jpgaalshof.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgJohn van de Pas.jpgIjs en Spijs FB.jpgBosrijschool.jpgAEC_Uden.JPGDS5-01.jpgVerkerk-Verhuur.jpglamuse.jpgvan_Gemert.pngJonkers .jpgautobedrijf Janssen.jpgschakenraad.jpgVerlinden.jpgLogo Weemen FB.jpgPosthoorn.jpgthijssen.jpgWennekes.jpgLaarakker FB.jpglogo TTI.gifVan Eeden.jpgMaassen FB.JPGOOvB website.jpgDecoFences.jpgLuc en Cecile FB.jpgAbenreclame.jpgDekkers-Fransen.jpgnabuurs elektro.jpgBriljant_optiek.jpgFormacco-logo.jpgTeeuwissen FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgBCP.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgDn-Bekker-01.jpgKremers.jpgBertVerweijenFB.jpgSportcafe de Stappert.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgGerardJanssen.JPGArtsConstructies.jpgLogo-van-Neerven.pngJohan-de-Bruijn-LR.jpgvoormijndier_RGB.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering