Schadenet Van Eeden genomineerd voor ondernemersprijs

Sponsor van Dames 1, Nico van Eeden, van Schadenet Van Eeden uit Cuijk is genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017. Wij feliciteren hem en zijn team voor deze nominatie.

Op 3 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie de algemene winnaar is. Het publiek mag meestemmen voor de publieksprijs. Tot 3 november 2017 kun je hier je stem uitbrengen op Nico/Schadenet Van Eeden.

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

nabuurs elektro.jpgJonkers .jpgKremers.jpgvan_Gemert.pngBriljant_optiek.jpgthijssen.jpglamuse.jpgSutmuller FB.jpgHops Kwartierke.jpgArtsConstructies.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpgPosthoorn.jpgBCP.jpgVerlinden.jpgautobedrijf Janssen.jpgLuc en Cecile FB.jpgAEC_Uden.JPGlogo TTI.gifGerardJanssen.JPGTeeuwissen FB.jpgLogo-van-Neerven.pngVerkerk-Verhuur.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgDn-Bekker-01.jpgBosrijschool.jpgJohn van de Pas.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDecoFences.jpgschakenraad.jpgSportcafe de Stappert.JPGDS5-01.jpgDekkers-Fransen.jpgVan Eeden.jpgaalshof.jpgMaassen FB.JPGWennekes.jpgIjs en Spijs FB.jpgLogo Weemen FB.jpgAbenreclame.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgBertVerweijenFB.jpgOOvB website.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden