Schadenet Van Eeden genomineerd voor ondernemersprijs

Sponsor van Dames 1, Nico van Eeden, van Schadenet Van Eeden uit Cuijk is genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017. Wij feliciteren hem en zijn team voor deze nominatie.

Op 3 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie de algemene winnaar is. Het publiek mag meestemmen voor de publieksprijs. Tot 3 november 2017 kun je hier je stem uitbrengen op Nico/Schadenet Van Eeden.

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

any_fc_eten_bij_de_buren.jpgGerardJanssen.JPGLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgSutmuller FB.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgvoormijndier_RGB.jpgBCP.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgVerlinden.jpgJohn van de Pas.jpgLuc en Cecile FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgthijssen.jpgDecoFences.jpgaalshof.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgKremers.jpgvan_Gemert.pngMaassen FB.JPGPosthoorn.jpgSportcafe de Stappert.JPGFormacco-logo.jpgJonkers .jpgAbenreclame.jpgnabuurs elektro.jpglamuse.jpgautobedrijf Janssen.jpgDn-Bekker-01.jpgDekkers-Fransen.jpgAEC_Uden.JPGlogo-weemen_nw.jpgOOvB website.jpgBertVerweijenFB.jpgVan Eeden.jpgIjs en Spijs FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgBriljant_optiek.jpgLaarakker FB.jpgschakenraad.jpgBosrijschool.jpgArtsConstructies.jpgLogo-van-Neerven.png

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp