Schadenet Van Eeden genomineerd voor ondernemersprijs

Sponsor van Dames 1, Nico van Eeden, van Schadenet Van Eeden uit Cuijk is genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017. Wij feliciteren hem en zijn team voor deze nominatie.

Op 3 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie de algemene winnaar is. Het publiek mag meestemmen voor de publieksprijs. Tot 3 november 2017 kun je hier je stem uitbrengen op Nico/Schadenet Van Eeden.

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Kremers.jpgAbenreclame.jpgDekkers-Fransen.jpgDecoFences.jpgJonkers .jpgHops Kwartierke.jpgFormacco-logo.jpgLogo-van-Neerven.pngJohan-de-Bruijn-LR.jpgMaassen FB.JPGautobedrijf Janssen.jpgLaarakker FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgBertVerweijenFB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpglogo TTI.gifaalshof.jpgnabuurs elektro.jpgSutmuller FB.jpgDn-Bekker-01.jpgTeeuwissen FB.jpgAEC_Uden.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpglamuse.jpgIjs en Spijs FB.jpgVan Eeden.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgWennekes.jpgLogo Weemen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGGerardJanssen.JPGschakenraad.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgArtsConstructies.jpgVerlinden.jpgBCP.jpgLuc en Cecile FB.jpgvan_Gemert.pngKlussenbedrijf Lamers.jpgJohn van de Pas.jpgthijssen.jpgBosrijschool.jpgBriljant_optiek.jpgvoormijndier_RGB.jpgOOvB website.jpgPosthoorn.jpg

Agenda

3 december 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp