Meisjes B uitgeschakeld in de beker

Op zondag 5 november speelde Meisjes B tijdens de eerste ronde van de beker in sporthal 't Brugeind in Meerlo. De meiden moesten het opnemen tegen Tupos uit Baarlo en Set Up uit Meerlo zelf.

De eerste wedstrijd tegen Tupos begonnen de meiden wat onzeker, maar na een tijdje stond er toch een voorsprong op het scorebord. Maar bij 20-18 leken de zenuwen weer op te spelen en werd er minder zorgvuldig gespeeld. Tupos kwam weer in de wedstrijd en kreeg de score van 23-20 op het scorebord. Gelukkig herpakten de meiden zichzelf en haalden de set binnen met 25-23. De tweede set kwam Tupos steeds beter op dreef en kwam Meisjes B niet meer in haar eigen spel. De set moest afgegeven worden met 25-14.

Vervolgens moesten de meiden meteen aan de bak tegen Set Up, waarvan al bekend was dat dit een zeer sterke tegenstander was. Zij spelen normaal gesproken in de senioren, terwijl de meiden van HaVoC in Meisjes A spelen op één speelster na. Toch konden de meiden in het begin van de eerste set aardig meekomen met Set Up, maar moesten wel hun meerdere erkennen in Set Up: 25-15. De tweede set was Set Up helemaal een maatje te groot ondanks de strijd van HaVoC: 25-12.

Helaas betekent dit dat Meisjes B uitgeschakeld is in de bekercompetitie, maar zij zijn weer een leerzame ervaring rijker.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Van Eeden.jpgOOvB website.jpgautobedrijf Janssen.jpglamuse.jpgDekkers-Fransen.jpgnabuurs elektro.jpgVerlinden.jpgVerkerk-Verhuur.jpgArtsConstructies.jpgthijssen.jpgBCP.jpgLogo-van-Neerven.pngany_fc_eten_bij_de_buren.jpgGerardJanssen.JPGLuc en Cecile FB.jpgDecoFences.jpgBosrijschool.jpgvan_Gemert.pngLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgAEC_Uden.JPGDn-Bekker-01.jpgFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgJonkers .jpgPosthoorn.jpgSportcafe de Stappert.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgKremers.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgMaassen FB.JPGlogo-weemen_nw.jpgschakenraad.jpgJohn van de Pas.jpgBriljant_optiek.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgBertVerweijenFB.jpgAbenreclame.jpgaalshof.jpgvoormijndier_RGB.jpgSutmuller FB.jpgIjs en Spijs FB.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp