Inventarisatieformulieren volgend seizoen

Alle HaVoC'ers hebben een mail gekregen met daarin een link naar het inventarisatieformulier voor volgend seizoen. Het zou fijn zjin als iedereen het formulier uiterlijk 10 maart ingevuld heeft, zodat de Technische Commissie goed aan de slag kan met de teamindeling voor komend seizoen.
Mocht je de mail niet ontvangen hebben, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het kan zijn dat de mail in je spam-filter terecht gekomen is. Helaas gebeurt dit vaker met mails van HaVoC. Hier kunnen wij niets aan veranderen, dus het is belangrijk dat je regelmatig je spam-box checkt op mailtjes van HaVoC.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Briljant_optiek.jpgBCP.jpgTeeuwissen FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgDn-Bekker-01.jpgAEC_Uden.JPGSutmuller FB.jpgMaassen FB.JPGJohn van de Pas.jpgArtsConstructies.jpgVerlinden.jpgBertVerweijenFB.jpgDecoFences.jpgSportcafe de Stappert.JPGFormacco-logo.jpgIjs en Spijs FB.jpgschakenraad.jpgVerkerk-Verhuur.jpglogo TTI.gifVan Eeden.jpgOOvB website.jpgthijssen.jpgvoormijndier_RGB.jpgAbenreclame.jpgLaarakker FB.jpgnabuurs elektro.jpgBosrijschool.jpgPosthoorn.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDekkers-Fransen.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgvan_Gemert.pngMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgKremers.jpgJonkers .jpgLogo Weemen FB.jpgGerardJanssen.JPGLogo-van-Neerven.pngHops Kwartierke.jpgaalshof.jpgWennekes.jpglamuse.jpgLuc en Cecile FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpg

Agenda

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp